NYHEDER

DK Melodic-Aura

Dansk oprdræt af Ragdoll

 

 

 

07. april 2018

Overstået udstilling i Grindsted - igen med fine resultater.

CH DK Big-Bang KuiperBelt Sedna fik sit andet certifikat CACIB og næste udstilling mod international champion er nu i udlandet. Hun holder dog en pause fra udstilling resten af 2018, da vi håber på, at hun kan blive drægtig i år og derfor ikke vil blive klar til udstilling.

CH NL* Of Moonlight Dolls fik også sit andet certifikat, og stiler nu også vejen mod det sidste for at blive international champion i udlandet - hvornår, vil tiden vise :-)

Sidst men ikke mindst, så fik vores egen dejlige Dazzling Dawn, EX1 (igen igen).

 

17. marts 2018:

En veloverstået udstilling i Nyborg, med rigtig fine resultater.

CH DK Big-Bang KuiperBelt Sedna som ikke har været på udstilling i 2,5 år tog det hele så flot og fik sin første CACIB og blev bedst i variation mod hendes eget barnebarn og en fantastisk flot ragdollhan

CH Of Moonlight Dolls Jay,fik også sin første CACIB og blev rost for sin stærke bygning, og ikke mindst for de lækre blå øjne.

DK Melodic-Aura Dazzling Dawn, var med for første gang, og hun tog det hele i stiv pote. Dommeren var meget tilfreds med hende og selve udviklingen eftersom hun ikke er ældre, og syntes at hun har en fantastisk solid bygning og profil, intens farve og mønster samt meget lovende dybe blå øjne.

Vi er meget stolte over de fine resultater <3

 

18. november 2017:

DK Melodic-Aura Blossom Biddy (egen avl), og hendes ene datter DK Melodic-Aura Dazzling Drop, har fundet ny familie sammen.

Dette betyder, at Blossom Biddy ikke længere indgår i vores avlsprogram. Hun kan nu nyde tilværelsen som sofaløve, men vi vil fortsat følge hende og hendes datter i fremtiden <3

Vi ønsker alt det bedste

 

20. februar 2016

Velkommen til Of Moonlight Dolls Jay

Jay er 5 måneder gammel, og vil blive vores nye fremtidige avlshan. Du kan læse mere om Jay og se billeder af ham under hankatte.

 

Vi siger tusinde tak til,

Of Moonlight Dolls, Heleen Newsi,

for at betro os denne skønne, og blide dreng.

 

 

 

DK Melodic-Aura

Fæstedvej 14 - 6630 Rødding

+45 2262 1154

COPYRIGHT © 2017 - DK MELODIC-AURA