Om os

DK Melodic-Aura

Dansk oprdræt af Ragdoll

Hvem er vi?

 

Vi er et lille og kærligt stueopdræt, med fokus på sundhed, socialisering og familiær tilknytning.


Opdrættet ejes af mig (Heidi). Og min mand Steffan og søn (Chris) fungere som medhjælpere, ekstra nussehænder, og andet når der er behov for det.


Vi bor på en dejlig landejendom, med masser af plads omkring os, og vi har altid haft dyr, gennem hele vores liv. Dette har omfattet alt fra helt små dyr (bl.a. fisk og ørkenrotter) til de store dyr (kalv og hest).

 

Hund og kat har altid været faste medlemmer af vores familie, og vi har 3 hunde (2 Golden Retriever/Samojedespids samt 1 Samojedespids/Hvid Schæfer Stockhår). Til tider har vi også skønne hvide vapser til salg :-)

 

Vi ønskede at finde en helt speciel kat, som kunne blive en del af vores dyreelskende familie.

 

Efter længere tids søgen, faldt vi pladask for de fantastiske små uldtotter - Ragdoll.

Aldrig har vi mødt noget skønnere, venligere og herligere sind (og ikke mindst lækker pels). Vi måtte simpelthen selv eje en .

 

Vi fandt en fantastisk og meget hjælpsom opdrætter, som havde en lidt ældre killing, der søgte et nyt hjem.

Det fik hun hos os :-)

 

At få vores "darling", blev starten til en hel ny verden for os. Vi valgte at vi gerne vil forsøge os som opdrætter af disse helt igennem fantastiske væsner.

 

Vi valgte at tage hende med på en udstilling blot 7 uger efter at vi havde fået hende hjem (vi var fuldstændig grønne i denne boldgade). Med fantastisk hjælp og støtte fra både opdrættere og medlemmer af ragdollklubben, blev vores udstillings dage en kæmpe succesoplevelse.


I dag tæller flokken nu (ud over hundene), vores 1. dejlige avlspige, 1 hollandsk avlshan, endnu 1 pige fra egen avl, 1 polsk avlshan samt 1 polsk avlshun

 

Vi håber med vores opdræt, at vi kan være med til at bidrage med og opretholde racen, efter gældende regler og forskrifter, og håber at andre vil få lige så meget glæde af "raggerne" som vi gør.

Heidi

Ejer af DK Melodic-Aura

DK Melodic-Aura

Fæstedvej 14 - 6630 Rødding

+45 2262 1154

COPYRIGHT © 2017 - DK MELODIC-AURA